Contact en beschikbaarheid

Tot half oktober maak ik een solotrip door de UK met mijn camperbusje, op zoek naar diepere lagen in mijzelf en met name het vrouwelijke in mij.

Vanaf half september zal mijn dierbare sister Sabine Postema (ook) massages geven in mijn praktijk in Woubrugge. Voor meer informatie en contactgegevens over Sabine, zie hieronder. 

Na mijn terugkeer zullen we samen vierhandenmassages gaan aanbieden.

Mijn naam is Sabine en ik ben een tantrisch massage therapeut, holistisch psycholoog en intimiteitscoach met een eigen praktijk in Breda.

Mijn manier van werken is intuïtief en energetisch, van hart-tot-hart in een diepe liefdevolle verbinding met een vleugje sjamanistische healing. Het belangrijkste voor mij is dat jij je veilig voelt en daarin kan alles ontstaan. Je kunt in een diepe ontspanning komen, je kunt al je cellen voelen tintelen, er kunnen emoties opkomen, je sensualiteit kan naar boven komen, alle lagen kunnen worden aangeraakt.
Alles is welkom. Ik koester jou en alles wat er is. Ik zie je en ik voel je.

Wil je:
* je beter kunnen ontspannen?
* je gekoesterd voelen?
* je levensenergie (nog) meer voelen stromen?
* dichter bij je diepste zelf komen?
* iets loslaten?
* je sensueler voelen?Wat je intentie ook is, je bent heel welkom voor een tantramassage helemaal afgestemd op jou.

Voor meer informatie of een afspraak kan je me mailen op sabine_postema@hotmail.comTantraByLovingTouch@gmail.com (Vanaf medio oktober)

Facebook (volgt)


Je kan een afspraak maken vanaf medio oktober op:

maandag 10:00 - 15:00 uur

dinsdag 10:00 - 15:00 uur

woensdag 10:00 - 16:00 uur

donderdag 10:00 - 16:00 uur

vrijdag 10:00 - 13:00 uur
Als je een massage wil boeken, kan je onderstaand formulier invullen. Vermeld erbij welke massage je wenst te ontvangen, voor hoe lang en wanneer je zou willen komen.

Graag hoor ik je motivatie om een tantramassage te willen boeken en of je er ervaring mee hebt.

Ik neem vervolgens contact met je op om een afspraak te maken, dat kan in beginsel al de volgende dag (ik maak geen afspraken voor de dag zelf), maar is afhankelijk van de drukte in mijn agenda.

Je bent van harte welkom!

KvK gegevens op aanvraag