Mijn naam is Thera.


Ik sta liefdevol in het leven en ben een echt mensenmens. Ik maak makkelijk contact en laat je snel op je gemak voelen. Het verbinden met een medemens is iets wat me diep vervult. Als de verbinding er is, ervaar ik aanraken als iets natuurlijks.

Dat is niet altijd geweest, maar gelukkig heb ik een weg gevonden waarin ik mijn natuurlijke verlangen en vermogen tot liefdevol aanraken weer een plek heb kunnen geven.

Ik ontving zo'n zes jaar terug een liefdesmassage. Als cadeau aan mezelf. Er kwam veel verdriet los. Wat had ik hiernaar verlangd! Confronterend, maar ik stelde vast dat ik nog nooit eerder zó liefdevol was aangeraakt.

Enkele jaren terug deed ik enkele massagecursussen vanuit de visie dat aanraken ziektes kan voorkomen e/o verhelpen. Ik vond het heerlijk om weer gemasseerd te worden. Maar ook om zelf te masseren. Dat smaakte naar meer!

En toen kwam ik in aanraking met tantra. En ben gaan ontdekken. Minder bekende stukken in mezelf ontdekken. Ik kreeg meer zicht op hoe ik relateer. En het belangrijkste, ik stopte het niet meer weg, maar maakte er ruimte voor, keek aan wat ik tegenkwam. Alleen dat is al helend. En van daaruit kon ik ook weer meer ontdekken met anderen. Ik gunde mezelf ervaringen. Heel wat grenzen heb ik verlegd, ik ben veel vrijer geworden. En nu schrijf ik voor mijn eigen website.

Graag ontvang ik jou, maak ik verbinding met jou en laat ik je vanuit mijn hart genieten van mijn liefdevolle strelingen.