Recensies


Ze heeft mij met haar fijne massages erg geholpen om thuis te komen in mijn lichaam.

Door haar open, warme en gastvrije houding voel je je direct op je gemak. Hierdoor ontstaat er een fijne sfeer waarin je makkelijk alle (belemmerende) gedachten loslaat om simpelweg aanwezig te zijn in het moment. Tijdens de massage word je liefdevol en oprecht aangeraakt en begint de energie als vanzelf te stromen.Ik wil Angela dan ook aan iedereen aanbevelen die is op zoek is naar een fijne tantra massage.

G.Bedankt voor deze kasmirische massage.

Was mijn eerste ervaring met Angela.

Ik werd warm ontvangen, lekker een bakje thee gedronken en even wat gekletst. Angela startte met mij uit te kleden. Daarna moest ik op de mat gaan zitten en kwam ze heerlijk voor mij zitten en toen op mijn rug gelegen waar ik heerlijk gemasseerd werd daarna op mijn buik gaan liggen en ik weer heerlijk gemasseerd werd. Je komt echt tot rust met die lekkere streling van Angela.

Daarna nog even nagekletst en met een goed en warm gevoel naar huis gegaan.

Dit is zeker een aanrader, een top dame. Ik kom zeker weer eens langs.

Wim
Aangekomen in Leiden op de Maredijk was het zover en kon ik uitzien naar een paar onthaaste en liefdevolle uurtjes vol aandacht en verwenning. Ik belde aan en ontmoette Angela, een heerlijke vrouw waarmee ik direct een fijn contact had.

Uit het aanlokkelijke aanbod had ik gekozen voor een scheerritueel vooraf en Kashmirische massage.

We dronken eerst rustig een glas thee waarna het begon: ik werd door Angela uitgekleed en ik mocht op de mat gaan liggen.

Heel vakkundig en rustig werd het scheren van de intieme delen uitgevoerd en dit was erg prettig.

De massage was zeer liefdevol en warm en met veel aandacht uitgevoerd en had als resultaat dat ik me tijdens de massage en ook erna geweldig voelde: tegelijkertijd diep ontspannen maar ook vol energie.

Een enorm fijne ervaring.

Rob


Anderhalve week geleden heb ik een Kashmirische massage van Angela mogen ontvangen. Wat een heerlijke ervaring, ik voel de positieve energie nog steeds!

Angela stelt je al snel op je gemak. Na een prettig gesprek met een lekker kopje thee kleedt Angela je desgewenst uit alvorens op de verwarmde massagemat plaats te nemen.

De start is op Angela's schoot, wiegend als een soort dans. Heel bijzonder!

Haar zijdezachte, warme aanrakingen over je hele lichaam zijn verrukkelijk. Geen plekje wordt overgeslagen en alles geschiedt met aandacht en liefde. De levensenergie stroomde heerlijk door m'n lichaam.

Helaas kwam ook aan deze massage een eind. Gelukkig had ik ook een knuffelsessie geboekt. Ik ervaardde dit als een hele fijne afsluiting van een TOP-totaalbelevenis! Nogmaals bedankt Angela!

Ralf


Beste Angela, hartelijk dank voor deze mooie ervaring. We begonnen met een wieg beweging bij elkaar op schoot zittend, vervolgens legde jij mij op mijn rug en begon me op de muziek als een dans overal te masseren. Vervolgens op mijn buik en weer geëindigd op mijn rug. Uiteindelijk nog wat gedronken en na gepraat over de tantra sessie. Vooral zo doorgaan zeg ik.

Sjaak


Mijn kennismaking met Angela was een vierhanden massage met haar collega Luna. Wat een heerlijke ervaring om mezelf helemaal over te geven aan de liefdevolle aanraking van deze fantastisch afgestemde vrouwen. Nooit geweten dat tantra zo liefdevol en zonder oordeel kan zijn.

M.


Daar sta je dan, met lood in je schoenen bel je aan voor je eerste afspraak met Angela. Je weet niet waar je terecht komt of wat je er van moet verwachten... Dan word de deur open gedaan en staat daar een vrouw met een smile van oor tot oor die je vriendelijk begroet. Eenmaal binnen gaan de schoenen uit en krijg je een kopje thee en hebben we een goed gesprek gehad waarin ook duidelijk wederzijdse grenzen zijn aangegeven. De inrichting is schoon en rustgevend en is niks op aan te merken. Na dat ik door Angela was uitgekleed heb ik een fijne en goede massage gekregen waarbij ik me heel ontspannen voelde. Ze behandelde me echt met liefde en respect en alles bleef netjes binnen de grenzen zo als we samen hadden aangegeven, dus geen trucjes zoals je wel vaker hoort in de massage wereld om er geld bij te krijgen of wat dan ook. Nee gewoon. Top dat ze daar heel duidelijk in is en ze neemt echt de tijd voor je. Eenmaal buiten voelde ik me heel relaxed en ontspannen en ja ik heb er zeker van genoten, en daar ging ik tenslotte voor...

GeerEen tantra massage is voor mij ruimte maken in mijn hoofd en verbinding maken met mijn lichaam waardoor ik weer kan groeien. De "champions league" van een tantra massage mocht ik onlangs met Angela beleven. In één woord: Heerlijk.

De ruimte in mijn hoofd ontstond tijdens de wassing waardoor ik een vervelende periode heb ik kunnen afsluiten. De herinnering mag er zijn maar het beheerst niet langer mijn denken.

De verbinding met mijn lichaam voelde zo geweldig gedurende de Kashmirische massage, samen "in flow" ook al kenden we elkaar nog maar net. Heel bijzonder voelde het toen ik tijdens de knuffel constateerde dat ik stappen hadden gezet in groei en vertrouwen. Ik kom graag snel weer bij je langs.

Pieter
Wat een geweldige ervaring heb ik mee gemaakt. Zo n liefdevolle aanraking. Zij is echt een aanrader. Neemt alle tijd voor je. Prima ontvangst.

H.


Is toch bijzonder om deze massage aan te gaan. Maar na een vlotte en gastvrije ontvangst, een kop thee en kennismaken was het ijs snel gebroken. Angela is spontaan en weet heel goed hoe ze je op je gemak kunt stellen. Het was een fijne en ontspannen sfeer, een liefdevolle massage en helaas (te) snel voorbij. Smaakt dus naar meer.... lieve Angela bedankt!

JS

Soms, heel soms heb je een ontmoeting waarbij je gelijk het wauw gevoel ervaart.... Ik heb dit bij jou Angela, mogen ervaren. Ik kende je al heel oppervlakkig via een workshop en toen ik via via te horen kreeg dat je iets voor jezelf aan het opzetten was, heb ik contact met je gezocht... De afspraak was gauw gemaakt en wat was ik aangenaam verrast... Verrast door alles, door de locatie, de massageruimte, jouw stralende ontvangst, het gesprekje vooraf en natuurlijk de geweldige massage die ik mocht ondergaan. Ik voelde me gelijk zo thuis en zo op mijn gemak dat ik gemakkelijk in overgave kon komen en mezelf volledig in de "ontvangst-modus" kon plaatsen. De aandacht en de liefde die via jouw handen mijn lichaam bereikten was werkelijk overweldigend. Achteraf vertelde je dat ik een van je eerste cliënten was en dus een soort testcase.... Nou ik heb je al verteld en zal het hier herhalen: je bent met vlag en wimpel geslaagd, je bent TOP .... Deze eerste ontvangst heeft kort hierna een herhaling gehad en die was niet minder indrukwekkend. Angela, je bent geweldig en ik heb maar één nadeel kunnen ontdekken:Je bent VERSLAVEND...!!!

J.