Reviews

Mijn kennismaking met Thera was een vierhanden massage met haar collega Luna. Wat een heerlijke ervaring om mezelf helemaal over te geven aan de liefdevolle aanraking van deze fantastisch afgestemde vrouwen. Nooit geweten dat tantra zo liefdevol en zonder oordeel kan zijn.

M. - november 2018


Wat een geweldige ervaring heb ik mee gemaakt. Zo n liefdevolle aanraking. Zij is echt een aanrader. Neemt alle tijd voor je. Prima ontvangst.

H. - april 2019


Is toch bijzonder om deze massage aan te gaan. Maar na een vlotte en gastvrije ontvangst, een kop thee en kennismaken was het ijs snel gebroken. Thera is spontaan en weet heel goed hoe ze je op je gemak kunt stellen. Het was een fijne en ontspannen sfeer, een liefdevolle massage en helaas (te) snel voorbij. Smaakt dus naar meer.... lieve Thera bedankt!

JS- april 2019

Soms, heel soms heb je een ontmoeting waarbij je gelijk het wauw gevoel ervaart.... Ik heb dit bij jou Thera, mogen ervaren. Ik kende je al heel oppervlakkig via een workshop en toen ik via via te horen kreeg dat je iets voor jezelf aan het opzetten was, heb ik contact met je gezocht... De afspraak was gauw gemaakt en wat was ik aangenaam verrast... Verrast door alles, door de locatie, de massageruimte, jouw stralende ontvangst, het gesprekje vooraf en natuurlijk de geweldige massage die ik mocht ondergaan. Ik voelde me gelijk zo thuis en zo op mijn gemak dat ik gemakkelijk in overgave kon komen en mezelf volledig in de "ontvangst-modus" kon plaatsen. De aandacht en de liefde die via jouw handen mijn lichaam bereikten was werkelijk overweldigend. Achteraf vertelde je dat ik een van je eerste cliënten was en dus een soort testcase.... Nou ik heb je al verteld en zal het hier herhalen: je bent met vlag en wimpel geslaagd, je bent TOP .... Deze eerste ontvangst heeft kort hierna een herhaling gehad en die was niet minder indrukwekkend. Thera, je bent geweldig en ik heb maar één nadeel kunnen ontdekken:Je bent VERSLAVEND...!!!

J, - februari 2019

volgt jouw review binnenkort?
..