Veel gestelde vragen

Wat kan ik verwachten?

Ik verwelkom je met een kop thee. Dan kan je even heerlijk landen en kan er verbinding tussen ons ontstaan. Ik leg je uit wat er gaat gebeuren. We bespreken jouw grenzen en ik beantwoord je vragen. Er is ruimte voor een toiletbezoek/opfrissen. Dan volgt het uitkleden, al een bijzondere ervaring dat je helpt om je over te geven. Ik begeleid je naar de tafel of mat waar je heerlijk gaat liggen en ik je afdek. Nadat ik me heb omgekleed kom ik bij je en starten we met het gedeelte van aanraking. Naar keuze kan ik een wasritueel doen als je dat fijn vindt.


Hoe verhoudt tantra zich tot sex?

Bij een tantramassage kan het gehele lichaam worden aangeraakt, ook de lingham/yoni. De sexuele energie mag stromen, het is onze belangrijkste levensenergie, en die hoef je niet te onderdrukken. Maar een tantramassage is niet orgasme gericht. Als je verlangen hier zou liggen, dan raad ik je aan verder te zoeken. Met mijn aanraking zal de energie toenemen, zich door het lichaam verspreiden, maar ik zal hem ook weer tot rust helpen komen. Zo blijft de energie behouden. Vanzelfsprekend raak ik jou aan binnen jouw eigen grenzen. Deze zullen we vooraf met elkaar bespreken.

Mag ik jou ook aanraken?

Je kan de impuls voelen om mij tijdens de massage ook te willen aanraken. In de massage ben ik de gever en jij de ontvanger. Je mag volledig in de overgave blijven en ontvangen wat ik je geef. Een natuurlijke impuls om een hand op mijn been te leggen of even een arm te strelen ervaar ik als liefdevol en in de flow. Maar het aanraken van mijn borsten of geslachtsdelen is niet de bedoeling.


Is er gelegenheid om me op te frissen?

Ja, van washandjes tot vochtige doekjes en ook is er gelegenheid om te douchen mocht je daarvoor thuis niet de gelegenheid hebben gehad.


Kan ik pinnen?

Op dit moment kan er (nog) niet gepind worden. Ik wil je dan ook vragen om contant en gepast te betalen. In overleg is een alternatief mogelijk.


Ik wil anoniem blijven, kan dat?

Ja dat kan, ik respecteer hierin jouw keuzes.


Tot hoe lang van tevoren kan ik een afspraak afzeggen?

Mocht je onverhoopt niet kunnen komen dan kan je tot 48 uur van tevoren kosteloos afzeggen. Daarna breng ik je 25% van het tarief voor de gekozen massage in rekening.


Moet ik iets meebrengen?

Nee hoor, je hoeft niets mee te brengen. Behalve misschien een paar sokken. Het is in de massageruimte aangenaam warm, maar als je snel koude voeten hebt, kan een paar warme sokken aangenaam zijn. Warme voeten dragen bij aan de ontspanning en overgave.