Massage aanbod

Sensual Touch

Een sensuele tedere aanraking over je hele lichaam. Je mag zinderen van genot. Voel je maar vrij om je lichaam te laten reageren. Dan kan ik daar weer  op reageren. En ontstaat een ultiem samenspel, waarin de energie in je lichaam heerlijk kan stromen. Naar keuze masseer ik je op de mat of op de tafel.

Kashmirische massage

Ik masseer je op de mat. We starten in zittende positie, tegenover elkaar. Dan kom je (mits mogelijk) op mijn schoot zitten en neem ik je in een koesterende omhelzing waarin je je mag laten dragen en wiegen. Ik leg je langzaam neer en masseer je ritmisch als in een dans.  Als je daartoe de behoefte voelt mag je mij licht aanraken. Zo draag je bij aan het samen opgaan in de ritmische aanraking.

Follow your dream

Misschien heb je je eigen ideeën over wat en hoe je wil worden aangeraakt. Het kan heel helend zijn om je dromen tot leven te laten komen. Durf je ze mij te vertellen? Durf je ervoor te gaan?  In een massage setting en binnen mijn grenzen, wil ik jou droom helpen verwezenlijken. Vertel me je droom vooraf, dan groeien we er samen naar toe.

4Handen massage

Wil je eens door 4 handen gestreeld worden? Een intense ervaring waarbij je je al snel helemaal zal overgeven. Luna en ik zijn er samen voor jou!

Zintuigenfeest

Kies je voor het zintuigenfeest dan worden al je zintuigen geprikkeld. Ik blinddoek je en  laat je ruiken, horen, proeven en .... natuurlijk ook voelen.

Uitbreiding van het aanbod

Volgt binnenkort