Massage aanbod

Sensual Touch

Een sensuele tedere aanraking over je hele lichaam. Je mag zinderen van genot. Voel je maar vrij om je lichaam te laten reageren. Dan kan ik daar weer  op reageren. En ontstaat een ultiem samenspel, waarin de energie in je lichaam heerlijk kan stromen. Naar keuze masseer ik je op de mat of op de tafel.

Kashmirische massage

Ik masseer je op de mat. We starten in zittende positie, tegenover elkaar. Dan kom je (mits mogelijk) op mijn schoot zitten en neem ik je in een koesterende omhelzing waarin je je mag laten dragen en wiegen. Ik leg je langzaam neer en masseer je ritmisch als in een dans.  Als je daartoe de behoefte voelt mag je mij licht aanraken. Zo draag je bij aan het samen opgaan in de ritmische aanraking.

Tantra intensive

Gedurende een hele dag (10-17u) dompel je onder in mijn liefdevolle aanrakingen en aandacht, tantrische kennis en ervaring. Ik stel een op jou afgestemd programma samen met een tweetal massagesessies en voorts bijvoorbeeld een scheer- en wasritueel en een knuffelsessie. Ik zorg voor een heerlijke lunch.

Voordat ik deze sessie met je boek ontvang ik je graag voor een Sensual Touch of Kashmirische massage om je te leren kennen.

Follow your dream

Misschien heb je je eigen ideeën over wat en hoe je wil worden aangeraakt. Het kan heel helend zijn om je dromen tot leven te laten komen. Durf je ze mij te vertellen? Durf je ervoor te gaan?  In een massage setting en binnen mijn grenzen, wil ik jou droom helpen verwezenlijken. Vertel me je droom vooraf, dan groeien we er samen naar toe.

Scheerritueel

Misschien scheer je je intieme delen weleens zelf, misschien niet. Mocht je eens willen ervaren hoe het is om het te laten doen, om je helemaal over te geven aan de liefdevolle zorg en aandacht, dan ben je welkom!

Het scheerritueel duurt ongeveer een half uur en wordt alleen aangeboden voorafgaand aan een massage.

Wasritueel

Voorafgaand en als onderdeel van de massage kan je kiezen voor een wasritueel.

Met dit ritueel kan je alles wat je niet  meer dient, van je af laten wassen. Ik was je met lekker warm zuiver water, met een zacht zijden doekje. Het is behalve een wassing ook een energetische reiniging door mij als vrouw van jou als man.

Knuffelen

Na een massage kan het heel fijn zijn om nog even na te liggen. Tegen elkaar aan. Huid tegen huid, elkaar teder te strelen, te knuffelen.

Massage van vrouw tot vrouw

Lieve sister, zou je liefdevol willen worden aangeraakt door een vrouw? Open en kwetsbaar zijn bij een vrouw? Echt ervaren dat er helemaal niets hoeft? Dat er niets van je wordt verwacht? Dat je volledig mag ontvangen?

Je bepaalt zelf of je helemaal bloot bent en zoja, of je wil dat ik je ook intiem aanraak.

Ik heb zelf ervaren dat ik tijd nodig had voor ik me ervoor kon openstellen. Maar hoe fijn het eigenlijk is. Heel anders. Nieuw. En tegelijkertijd zo vertrouwd. De verbinding mogen voelen met een vrouw is een verrijking!